Merk

Euro So.Cap.is voor mij het merk als het gaat om hairextensions, 100% natuurlijk hairextensions van Remy kwaliteit. Deze kwaliteit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar minder knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en is hierdoor ook makkelijk te borstelen. Euro So.Cap. gebruikt uitsluitend zuiver haar uit India aangezien de karakter- en structuureigenschappen perfect vergelijkbaar zijn met Europees haar.

 

Inzet methode

De extensions worden stuk voor stuk met de hand geplaatst Boven aan iedere hairextension zit een dun laagje keratine dat perfect samensmelt in het eigen haar, doordat keratine een natuurlijke bouwsteen van het haar is. Keratine hairextensions worden in het haar aangebracht met een warmtetang.

 

Hoeveelheid extensions

Met hairextensions kan een haarverlenging of een haarverdikking worden gerealiseerd, hoeveel extensions hiervoor nodig zijn hangt af van uw wens en de dikte van het eigen haar. Bij een gemiddelde opvulling moet men denken aan zo’n 40 tot 80 stuks en bij een verlenging aan ongeveer 80 tot 120 stuks. Uiteraard kom ik eerst bij u langs voor een adviesgesprek en een vrijblijvende prijsopgave.

 

Verzorging

Ieder haar heeft verzorging nodig maar met extensions des te meer.

Een speciale borstel, shampoo en conditioner zijn nodig voor de optimale verzorging van de extenions.

Met deze speciale borstel kunt u over de bondjes heen zonder dat deze blijft haken en er evt. extensions uitvallen. De speciale shampoo en conditioner zijn afgestemd op de extensions. Te diep reinigende shampoos kunnen de bondjes aantasten waardoor deze loslaten en uitvallen.

 

 

Levensduur

Gemiddeld kunnen de extensions circa 4 tot 6 maanden blijven zitten.

Dit hangt af van de verzorging van de extensions de structuur van uw haar en de hoeveelheid natuurlijke haaruitval.